Σε πείσμα όσων έχουν σκοπό να γκρεμίσουν το σκοπευτήριο του Παύλου Μελά για να το κάνουν τίποτε(!!!) ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι αγώνες του ΣΚΟΑΑΠΘ. Η συμμετοχή πολύ μεγάλη (κοντά στα όρια χωρητικότητας του σκοπευτηρίου), τα αποτελέσματα ανάμεικτα, με πολύ αξιόλογες επιδόσεις  αλλά και χαμηλότερες σε κάποιες κατηγορίες. Το μεγαλύτερο επίτευγμα του αγώνα οι 25 νέοι μικροί σκοπευτές και σκοπεύτριες. Ας ελπίσουμε να επικρατήσει η λογική και όχι η παράνοια, και οι έχοντες τη μοίρα του σκοπευτηρίου στα χέρια τους να μην τους κόψουν τα φτερά από τον πρώτο τους αγώνα.

Να θυμίσουμε οτι το σκοπευτήριο του Πάυλου Μελά λειτουργεί από τα τέλη του 80 εντελώς εθελοντικά από τα στελέχη του ΣΚΟΑΑΠΘ και της Ανδρομέδας και είναι ανοιχτό προς όλους όσους θέλουν να αθληθούν ανεξαρτήτως αν είναι μέλη των συλλόγων μας. Η συνολική επιβάρυνση, οικονομική ή οποιασδήποτε άλλης μορφής, πρός το Δήμο Πάυλο Μελά όλα αυτά τα χρόνια ανέρχεται σε 0€. Είναι το μοναδικό σκοπευτήριο βορειότερα του Βόλου, ικανού να φιλοξενήσει μεγάλους αγώνες.

Κατεβάστε τα απότελέσματα εδώ

[pdf-embedder url=”https://www.thesshooting.gr/wp-content/uploads/2022/10/Αποτελεσματα-αγωνα-_ΣΚΟΑΑΠΘ.pdf” title=”Αποτελεσματα αγωνα _ΣΚΟΑΑΠΘ”]