Μετά απο ένα πολύ γεμάτο ΠΣΚ θα ήθελα να προσθέσω και τα δικά μου προσωπικά σχόλια στα όσα ειπώθηκαν και διαδραματίστηκαν.

Αν ξεκινήσουμε από τα Γιαννιτσά θα δούμε καλές επιδόσεις, το όμορφο φιλόξενο κλίμα που επικρατεί άλλωστε σε όλους τους αγώνες των συναθλητών μας, την παρουσία της ομοσπονδίας(!), και την τοπική αυτοδιοίκηση να παρέχει έναν πολύ καλό χώρο και βοήθεια. Αναμενόμενη και ευχάριστη η σημαντική άνοδος του Φιλίππου τόσο σε παρουσίες όσο και σε επιδόσεις.

Για τη βασιλόπιτά μας αξίζει να αναφερθεί Η ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ από την εκδήλωση (αλλά και γενικά από τη συμπαράσταση στη σκοποβολή της Θεσσαλονίκης), ο μεγάλος αριθμός παρευρισκομένων (πλησιάσαμε τους 100), οι τρεις ώρες διάρκεια της εκδήλωσης (μία για κάθε βασιλόπιτα 😊), η βράβευση σχεδόν όλων των αθλητών μας για Πανελλήνιες νίκες, και το όμορφο ζεστό κλίμα της εκδήλωσης.  Στα όσα αναφέρθηκαν στην κοπή της βασιλόπιτας θα ήθελα να προσθέσω το σημαντικότερο κατα τη γνώμη μου σημείο αναφοράς των χρόνων που πέρασαν.  Και αυτό δεν είναι οι επιδόσεις αλλά ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΗΘΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Είναι η χαρά τους για τη νίκη, όχι μόνο τη δική τους αλλά και των φίλων συναθλητών τους, σε ΟΠΟΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΥΤΟΙ. Είναι να τα βλέπεις αγκαλιασμένα, αμέσως μετά το αποκλεισμό τους, με αυτά που τα απέκλεισαν από το τελικό.

Με όσα θλιβερά διαδραματίζονται στα άλλα αθλήματα, και βλέποντας τα αποτελέσματα των δικών μας προσπαθειών, παίρνουμε περισσότερη δύναμη να συνεχίσουμε για να γίνουμε περισσότεροι και καλύτεροι. Στο κάτω κάτω αυτό αποκομίζουμε από αυτό το άθλημα μικροί και μεγάλοι: ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Ο διαχειριστής